Monday, March 8, 2010

Penat hari ini

Huuuuhhhh.... penat rasa hari ini.
Tengok budak2 ni... ada yg main2, bising, gaduh, nangis. Dah kata jgn main kat depan tu, tapi diorang main jugak, bergaduh pulak...
Emmmm....

6 comments:

ahliah Muhadir said...

bestnya jadi ibu kan?? bila lah nak jdi ibu ni..

izat said...

insya-Allah, tak lama lagi la tu.... byk doa dan usaha. Usaha tangga kejayaan ... hehehe

aliah muhadir, orang lama cakap nak cepat dpt anak kena banyak istighfar (saya dapat petua ni masa kali kedua keluar 3 hari masturat di trong, Perak).

salam perkenalan :)

seorangnenektua said...

Masa anak kecil kecil memang kita tak menang tangan dan rumah riuh rendah tapi bila dah besar besar semua dengan haluan masing masing tinggallah berdua balik macam baru kahwin dulu.Setiap hujung minggu kejap kejap tengok luar

Umma-ali said...

Salam izat,
sama cam nek lah, tapi takde lah tgok luar sbb klu ank nk blik kg siap sms awal2, tgh bkemas ni, br kuar pintu ni...dlm pjalanan ni... dah sampai uma mentua ni...hmphh... anak kita dah kena share...
la ni abg pun dah lega, dah tak compete dgn ank2, apa nak ummi bole sedia cpt...dulu2 kejap2 kna layan anak...sabau je cik abang... last2 lelap...muahaha...

Umma-ali said...

Oops terlupa nak habaq, insyaAllah dah boleh buka web persada-bisnis abg akak tu, dah betulkan url nya, thanx 4 your info...

asy_syakirin said...

salam ukhuwah...

ada award untuk akak di blog saya...jazaklillah...