Thursday, May 14, 2009

Selamat Hari Jadi ke 33 Hubby!!!

Tanggal 12 mei 2009 ( hari Selasa lepas ), harijadi hubby yg ke 33 tahun.. ermm dah tua ya. Jadi sempena hari specialnya, saya buat muffin epal ( saya yg teringin kot he he - thanx to kengkawan kak suzi ).


Muffin Epal dan Mee Kari - Juadah untuk harijadi hubby.. Alhamdullillah Allah kasi mudah semua urusan..

To my hubby,
Selamat Hari Jadi!! Terima kasih jadi suami terbaik dan bapa terbaik untuk kami. Terima kasih kerana banyak sabar dengan kami.
Semoga Allah mudahkan urusan akhirat, usaha iman amal dan semoga Allah terima pengorbanan Abang hingga akhir hayat. We love u so much!!!



Ni hadiah dari kami semua - harap terima


Yg ni special from me, special tuh, nampak tak imej dalam gambar nih?

12 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm.....nie umor penghuni syurga nie.............ha3......

Suzi said...

wah... mee kari n muffin epal utk hubby...moga Allah permudahkan segala urusan..

izat said...

Salam,

Anak Pendang,
kita semua nak masuk syurga, jadi usaha kena kuat...:)

Kak Suzi,
Muffin epal tu pakai kak hanieliza nya resepi ( kawan kak suzi kan? ), sedap tapi kering sikit sebab sukatan sepatutnya pakai gram tapi saya pakai cawan, he2 penimbang dlm kotak lagi, tak bawak keluar masa pindah tuh.. Alhamdullillah Allah kasi sedap gak especially keesokkan harinya.. Yg mee kari tuh, kak suzi nya lagi mengancam, saya buat simple je..:)

azharjaafar said...

dah lame x sambut besday hubby sb time besday die, hubby klr dijln Allah. Ari tu, hubby sms je wish besday tuk diri sendiri. sian. (Besday hubby sy 2hb Mei).

Ahlia Azhar

umi-ali said...

aslm, doakan suami setiap kali teringatkn dia.Doa mengeratkan roh kita dgn suami.roh yg serasi eratkan kasihsayang yg kekal,tarik keberkatn n zuriat yg soleh... insyaAllah. Maafkan suami n org lain seblm tdo setiap mlm n minta maaf drnya jg.Maaf mencuci hati, sembuh sakit,cantik wajah,tarik syg n mqbul doa n jaminan utk msuk syurga.>tips isteri mithali from Dr Fadzillah Kamsah.

izat said...

Assalamualaikum..

Kak Ana,
husband kak ana harijadinya 2 mei lps ye? Sama bulan lah ngan hubby.. kesian hantar sms je, nanti dia blk buatlah kek.. boleh dimakan ngan keluarga..:) tu resepi byk kat kawan kita kak suzi.. sedap2 lak tuh..
Tarikh hubby nak keluar 40 hari makin dkt, tu yg ikram buat muffin tuh, mkn satu keluarga, buat suami n anak2 suka..

Kak ummi-ali,
thanx for the tips.. biasalah hati selalu berprangsangka..kena selalu minta maaf kat suami. Dan selalu ulang 6 sifat tuh..(selalu missed).. Insya Allah setiap kali teringat suami, selalu doa yg baik2 je..terutama sekarang ( nak keluar 40 hari awal june nih ).

ahliacikgukhairul said...

Assalamualaikum.. salam buat sahbullah ya.. hari tu x sempat nak ke mana masa balik jhr.. rasa sekejap sgt baliknya.. huhu.. cikgu tanya.. kenapa sahbullah senyap je sekrg? lama x dgr berita..

Ummu Fatimah Azzahra said...

Salam izat, ada msg kat yahoo mail atau gmail? Ana cek x ada pulak. apa2 email kt sini ; ahliah.najib@gmail.com. tq.

izat said...

Assalamualaikum,

Kak nurul,
tulah tunggu2 jugak but since tak call maknanya kak nurul tak dpt dtglah..mmmph tak pe nanti insya Allah jumpa lagi cam harituh.. sahbulah camnalah senyap aje kak nurul..dia sibuk blogging je sekang nih..he he..cakap kat cikgu sahbulah selalu contact munir kat blog dia.. nanti dia call cikgu..:)

Ummu Fatimah Azzahra,
Saya tersilap, sorry..kat gmail sebenarnya..kat add. yg sama cam yg diberi.Sorry again..:)

Shais said...

bestnya menu...selamat hari jadi buat husband izat.

bargainhunter said...

Salam Izat,

Tumpang Iklan:

http://www.bargainhunteronlineshop.com/

Kak Finie

izat said...

Assalamualaikum,


kak shais,
ala menu biasa je ambik dr kawan2 kak suzi,( kwn akak jugak kan? )..yg mee kari tuh, kak shais punya lagi sdp...

Kak Finie, sila2 ltklah iklan..mana tahu ada benda2 bermanfaat boleh dikongsi..